Για την επιβίωση στην κατηγορία

April 23, 2021, Drive & Travel, 118 views
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...




Μόλις τέσσερις στροφές πριν πέσει η αυλαία στη Μπουντεσλίγκα, Άουγκσμπουργκ και Κολωνία συγκρούονται στην WWK Αρένα με στόχο την παραμονή στα μεγάλα σαλόνια της Γερμανίας.

Για τα σημερινά προγνωστικά, η ομάδα του Χάικο Χέρλιχ δέχτηκε από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο στην έδρα της Άιντραχτ την περασμένη Τρίτη. Ο επιθετικός Φινμπόγκασον που είχε περάσει σαν αλλαγή στο 65’ έχασε πέναλτι οκτώ λεπτά αργότερα, μαζί με την ευκαιρία να ψάξει κάτι παραπάνω στο ματς. Έτσι η Άουγκσμπουργκ έμεινε στους 33 βαθμούς, 7 περισσότερους από τη σημερινή της αντίπαλο και τη θέση που οδηγεί σε μπαράζ παραμονής. Στα εντός έδρας της στο πρωτάθλημα έχει ρεκόρ 5-4-6 (8/15 g/g, 7/15 Over). Απέναντι στην Κολωνία έχει ρεκόρ 3-3-0 σε επίπεδο Μπουντεσλίγκα.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, ο Φούνκελ έφερε νέο «αέρα». Στο δεύτερο παιχνίδι του κόουτς στον πάγκο, η Κολωνία επικράτησε με 2-1 επί της 2ης Λειψίας και παρέμεινε ζωντανή στο κυνήγι της παραμονής. Ο Έκτορ ήταν ο σκόρερ και των δύο τερμάτων στο β’ μέρος, ο Χαϊνταρά είχε ισοφαρίσει προσωρινά για τη Λειψία. Η Κολωνία δέχεται γκολ εδώ και 14 αγωνιστικές. 

«Αίμα κι άμμος» η αναμέτρηση. Η προϊστορία είναι με το μέρος της Άουγκσμπουργκ, το μομέντουμ λέει Κολωνία. Το αμφίτερμα έχει αρκετές πιθανότητες επαλήθευσης.

21:30 Άουγκσμπουργκ – Κολωνία: Goal/goal 1.85